T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / GÖLCÜK - Ulaşlı Nuri Bermek İlkokulu

STEM FOR KİDS PROJESİ

Okulumuz öğretmenlerinden Sema OĞUZER rehberliğinde Anasınıfı A şubesi öğrencilerimiz "STEAM FOR KİDS" eTwinning projesi kapsamında  21. yüzyıl STEM becerilerine yönelik bilgi ve becerilerini geliştirmeyi ve  dünyayı keşfedebilmelerini sağlayacak. Öğrencilerin yaratıcılık, eleştirel düşünme, problem çözme gibi becerilerini geliştirerek disiplinler arası bir bakış açısı kazandırmayı amaçlar.

12-10-2021



























- Projemiz ile hedefimiz; Çocukların STEM alanlarında bilgi ve becerilerini geliştirmek,

 

- Öğretmen Eğitimi, Aile ve İyi Hazırlanmış Bir Eğitim Programı ile öğrencilere STEM becerileri kazandırarak yaparak yaşayarak öğrenmelerini desteklemek, Resim çizerek sanatsal bir bakış açısı oluşturmak ve öğrencilerimizin yaşıtlarıyla iş birliği yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlamak STEM çalışmaları aracılığıyla.

Proje çalışmaları Eylül 2021'de başlayacak ve Ocak 2022'de sona erecektir. Proje ortağı okulların önerileri dikkate alınarak aylık çalışmalar hazırlanacaktır. Proje boyunca bireysel ve okul ekip çalışması yapılacaktır. Ortaklar arasında görev dağılımı yapılacaktır. Fikir paylaşımı, işbirliği ve değerlendirmeler için webinarlar düzenlenecektir.

Projemizden beklenen sonuçlar ;

akıl yürütme, problem çözme, aktif öğrenme, mühendislik, matematik, fen, fen ve sanata ilgi göstererek problem çözme becerileri.

-Öğretmenler STEM planları hazırlama konusunda yetkindir

 

ve sınıf içi Öğretim Yöntem ve Tekniklerini zenginleştirerek derse olan ilgiyi artırmak.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.10.2021 - Güncelleme: 12.10.2021 11:39 - Görüntülenme: 161
  Beğen | 1  kişi beğendi