MATEMATİĞİN KAÇ CANI KALDI ? PROJESİ

Okulumuz öğretmenlerinden Özlem TEKİN KARA rehberliğinde yürütülen projede ; Bekle!Maceraya atılmadan önce birkaç uyarı işine yarayacaktır!Yüce Pi ile tanıştığında hazırlıklı ol.Saygıyla önünde eğil.Fibonacci'yle gazoz içebilirsin fakat Pisagor'a asla asitli içecek teklif etme.Yeni demlenmiş çay onunla iyi anlaşmanı sağlayabilir.Matematik denilince kaskatı kesilip buzdağına dönüşen öğrencilriniz mi var ?O zaman bu proje tam size göre .
Matematik konularını müfredata uygun olarak oyunlaştırıp,çocukların bu oyunun içinde rol almasını sağlayarak fark ettirmeden zor dediği konuları öğretmeyi amaçlıyoruz.sek sek oynayarak ritmik saymayı,dart atarak toplama işlemini,bil bakalım ben kimim oyunu ile çarpma işlemini,parkur oyunları ile bölme işlemini,market alışverişi ile çıkarma işlemini ve paralarımızı ya da birlikte çoğaltacağımız yeni oyunlarla farklı konuları öğretmeyi planlıyoruz.

21-02-202221-02-2022

Yayın: 21.02.2022 - Güncelleme: 30.11.2022 23:57 - Görüntülenme: 221