WATER WORKSHOP PROJESİ

Okulumuz Anasınıfı öğretmenlerinden Sema OĞUZER  rehberliğinde yürütülen projedir. Okullarımızda uygulanan Psikoeğitim Öğrenci Programı doğrultusunda uygulanan değerlendirme formlarına göre öğrencilerimizin salgın sürecinde psikolojik olarak etkilendiği gözlemlendi. Bazı öğrencilerimizin kısıtlamalar nedeniyle uzun süre evde kalmaktan korktuklarını, bazı öğrencilerimizin ise yakınlarının hastalanmasından veya kendilerini kaybetmesinden endişe duyduklarını sıklıkla dile getirdiler. Uzun süre evde kalan öğrencilerin arkadaşlık ilişkilerini geliştirmede, oyun kurma ve sürdürmede sıklıkla desteğe ihtiyaç duydukları gözlemlenmiştir. Bundan hareketle salgının olumsuz etkilerini en aza indirgemek ve öğrencilerimizin eğlenceli ve rahatlatıcı etkinliklerle arkadaş edinmelerine destek olmanın faydalı olacağı düşünülmüştür. Bunun için, suyun rahatlatıcı özelliğinden yararlanılarak su ile yapılabilecek çeşitli aktivitelerin sunulması planlanmıştır. Öğrencilerimiz su bazlı atölye çalışmaları ile hem eğlenme hem de öğrenme fırsatı bulacaklar.

30-03-202230-03-202230-03-202230-03-2022

Yayın: 30.03.2022 - Güncelleme: 21.10.2022 20:33 - Görüntülenme: 186