O'NUN SAYESİNDE PROJESİ

Okulumuz Öğretmenlerinden Ülkü AKÇAY rehberliğinde 1/A sınıfı öğrencileri ile yürüttüğü projelerinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu yüce önder Mustafa Kemal'in hayatı, ilkeleri, fikirleri, yaptığı yenilikler, kişilik özellikleri farklı etkinliklerle anlatılacaktır. Projemizin amacı, Atatürk'ün hayatını, Milli Mücadele yıllarını, yaptığı devrimleri, fikirlerini, kişisel özelliklerini, bilim , teknik , sanat anlayışını v.b. anılarını ve eserlerini tanımak ve ve öğrencilerimize tanıtmaktır. Projede milli bayramlara, önemli gün ve haftalara yer verilecektir. Projede yer alan etkinlikler Milli Eğitim Bakanlığı eğitim ve öğretim programlarında yer alan Atatürkçülük konuları ele alınarak düzenlenecek ve derslere entegre edilerek uygulanacaktır.

14-03-2022

Yayın: 14.03.2022 - Güncelleme: 14.03.2022 20:28 - Görüntülenme: 155